Lørdag den 22. april er der åbent for kundebesøg i politibutikken på Søndersø Rådhus. Frem til august vil der være åbent en gang om måneden.

Søndersø: Har du brug for at tale med en rigtig, levende politibetjent uden at skulle køre til Odense, så er det på lørdag den 22. april mellem klokken 9 og 11, du skal gribe chancen.

Som en forsøgsordning frem til 1. august har Fyns Politi besluttet at holde åbent nogle timer en gang om måneden i de politibutikker, der har erstattet de lokale politistationer.

På Nordfyn er politiet rykket ind på Søndersø Rådhus, hvor der altså er åbent i butikken første gang på lørdag.

Her kan du for eksempel få gode råd om, hvordan du sikrer dit hus mod indbrud og få hjælp til, hvordan du i fremtiden selv klarer anmeldelser, rekvisition af straffeattest og så videre via politiets online-system.

Selv om politi-butikken kun har åbent for kundebesøg en gang om måneden, vil de kørende patruljer lægge vejen forbi én gang i løbet af hvert vagtskifte hver dag og hele døgnet, forsikrer Fyns Politi.

Ved åbningen på lørdag vil politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen og borgmester Morten Andersen også være at finde i butikken.

 

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.