Planer for kommune-struktur


Planer for kommune-struktur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP: Lokalpolitikerne går en travl tid i møde. Ikke alene skal man i de kommende måneder have budgettet klar for det kommende år. Man skal også have taget stilling til den kommende kommunestruktur.

Begge ting er på dagsordenen, når medlemmerne af Økonomiudvalget i Otterup mødes på onsdag.

Ifølge det oplæg til tids- og handleplan for kommunestrukturen, der er udsendt til Økonomiudvalgets medlemmer, er planen, at der her i begyndelsen af august holdes et borgmestermøde om en eventuel sammenlægning af Bogense, Søndersø og Otterup kommuner.

I september vil sammenlægningsdrøftelsen komme op i de enkelte kommunalbestyrelser, og i oktober planlægger man et fællesmøde dem imellem. Endelig regner man i november med et fælles møde mellem de tre økonomiudvalg for en drøftelse af det videre samarbejde.

Fra december og frem til kommunalvalget i november næste år regner man med at forberede et oplæg til sammenlægningen, som skal fo- relægges den nyvalgte kommunalbestyrelse til beslutning.

Loven om kommunesammenlægning ventes vedtaget senest den 1. juli næste år, og skønt de tre nye kommunalbestyrelser vil fungere hele 2006, vil der sideløbende tiltræde en ny storkommunalbestyrelse, der kommer til at fungere som sammenlægningsudvalg frem til den 1. januar, hvor den nye struktur træder i kraft.

Storkommunalbestyrelsen ventes at blive på 25 medlemmer.

Planer for kommune-struktur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce