Per Nielsen blæste julen et trompet-stykke

Den med Ridderkorset nyslåede trompetist, Per Nielsen, leverede sammen med Alexandru Radu på violin og Jacob Trautner på keybord en forrygende koncert i Korgsbølle Kirke. Foto: Arne Rasmussen

Per Nielsen blæste julen et trompet-stykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krogsbølle: Der var ikke mange skæve toner eller mislyde, da den landskendte trompetist, Per Nielsen, torsdag aften i sidste uge gæstede Krogsbølle Kirke med en forrygende julekoncert.

- Der venter jer en stor oplevelse, sagde Steen Knudsen fra Lions Otterup i velkomsten.

Lions Otterup stod sammen med Krogsbølle Kirke og dets menighedsråd bag koncerten, der med 250 tilhørere fyldte kirken til sidste plads. Og de blev ikke skuffede.

- I er godt nok flinke til at klappe, lød det på klingende og lunt sønderjysk fra Per Nielsen efter en af de mange velkendte og vellydende julemelodier han serverede på sin trompet.

Per Nielsen var flankeret af et par uhyre dygtige musikere, som også bidrog til en helt igennem stor musikoplevelse. På violin spillede rumæneren Alexandru Radu ekvilibristisk. og på keyboard sørgede Jacob Trautner for en sikker og melodiøs opbakning.

- Han har rodet lidt me' æ' rytmebox, som Per Nielsen sagde det med et glimt i øjet.

Per Nielsens mange år med trompeten fornægtede sig ikke. Han har da også netop rundet Dronning Margrethe og modtaget Ridderkorset for sine sin store indsats i musikken. Hans 18 CD'er har solgt mere end 400.000 stk. og understeger den popularitet, som også kom til udtryk fra det store og lydhøre publikum i Krogsbølle Kirke. Himmelsk lyd fik en helt ny betydning denne vinteraften i kirken.

Overskuddet fra Koncerten går ubeskåret til kampen mod misbrug i Otterup gamle kommune, oplyser Lions Otterup.

Per Nielsen blæste julen et trompet-stykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce