Penge til rengøring er ikke på plads


Penge til rengøring er ikke på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDFYN: Nordfyns Kommune er stadig midt i den proces, der skal resultere i en ny fordeling af de penge, der skal bruges på at gøre rent i de kommunale bygninger.

Det konstaterer borgmester Bent Dyssemark (V).

Som beskrevet i Fyens Stiftstidende lørdag og søndag er der lavet et oplæg til, hvordan de kommunale kroner til rengøring kan fordeles fra næste år. Samlet set står de kommunale børnehaver til at miste næsten 290.000 kroner. Til stor bekymring for flere børnehaveledere.

Udvalgsformand Steen Brydegaard (SF) er heller ikke begejstret for oplægget, da børnehaverne under et står til at miste penge. Derfor udtalte han i søndagens avis, at der enten må laves en ny fordeling eller at området får tilført flere penge.

Den udmelding har Bent Dyssemark dog ikke tænkt sig at reagere på lige nu og her.

- Processen med at fordele pengene er stadig i fuld gang.

Bent Dyssemark ønsker ikke selv at tage stilling til, om den foreslåede fordeling af rengøringspenge til børnehaverne er rimelig eller ej.

- Jeg har ikke indsigt så langt ned i detaljerne. Man skal huske på, at kommunen samlet set har 78 forskellige institutioner, der under et har et budget på 99 millioner kroner.

De børnehaver, der er bekymret ved situationen har i øjeblikket mulighed for at diskutere situationen med administrationen, bemærker borgmesteren.

- Så vil der blive set på sagen og tallene vil blive regnet igennem.

Børnehaven Kastaniegården er en af de institutioner, der allerede nu har bedt om flere penge til at gøre rent for. Det skyldes, at der på et tidligere tidspunkt er lokaliseret en lettere forurening på en del af børnehavens grund.

Den nye fordeling af penge til rengøring er et resultat af, at kommunalbestyrelsen i juni sidste år besluttede, at udgifterne til rengøring skulle harmoniseres de kommunale institutioner og afdelinger imellem.

Et firma blev sat til at nærstudere, hvordan der blev gjort rent rundt om i de kommunale bygninger. Desuden blev bygningerne målt op.

Det er på baggrund af dette studie, at der er blevet spillet ud med et forslag til fordeling af rengøringspenge til de enkelte institutioner. Fordelingen er sket ud fra objektive kriterier.

Penge til rengøring er ikke på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce