Pæn placering til EM


Pæn placering til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE: Fire unge bogensiske sejlere kom i søndags hjem efter at have deltaget i europamesterskaberne for bådtypen Yngling, der fandt sted i Holland.

Bådtypen har en tremands besætning, og når der alligevel var fire sejlere af sted, skyldtes det, at den bogensiske båd deltog i to former for europamesterskaber: Det almindelige åbne mesterskab, og mesterskab for U23 - de unge sejlere.

Ulrik Nielsen var skipper i begge konkurrencer, og med sig om bord ved det åbne europamesterskab, hvor der også deltog både fra Australien og USA, havde han Kim Asmussen og Kenneth Andersen. Det bogensiske hold holdt sig i den pæneste tredjedel, idet man opnåede placeringen som nummer 25 ud af i alt 82 deltagende både.

Nummer syv

Også i ungdomssejladsen lå man i den gode ende. I U23 EM, hvor den lidt for gamle Kim Asmussen var udskiftet med lillesøster Mette Asmussen, opnåede bogenserne en placering som nummer syv ud af 26 deltagende både.

- Vi havde nok haft større forventninger, men vi må erkende, at der var rigtig mange gode sejlere, og da sejladsen var omme, var godt tilfredse, siger Ulrik Nielsen.

Frem til den sidste sejlads, hvor en hel del gik galt for de unge bogensere, lå deres båd placeret som nummer fire.

Pæn placering til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce