Otterup: Påskemarkedet i Otterup Hallen skærtorsdag er en efterhånden meget gammel tradition, men det fraholder bestemt ikke folk fra at bakke op om markedet år efter år.

Det stod klart torsdag formiddag, da dørene til hallen åbnede. Allerede inden for den første time havde i omegnen af 500 mennesker betalt for at komme ind og kigge på både de nye og gamle ting.

Det glædede Danni Kastberg, som er formand for Otterup Håndboldklubs Venner.

- Pengene går til ungdommen i Otterup Håndboldklub, så vi for eksempel kan få harpiks og et lavere kontingent, lyder det fra formanden.

I alt var mødt 60 kræmmere op i hallen og på pladsen udenfor. Pengene kommer primært ind fra den entre på 20 kroner, som gæsterne med glæde betaler for at komme ind og kigge på sagerne. De senere år har der været i omegnen af 1200 gæster over hele dagen, og nogenlunde sådan forventes årets marked også at gå ifølge Danni Kastberg.

- Det har muligvis betydning, at der er så stort fokus på kræmmermarkeder med programmer i fjernsynet. Vi kan se, at der kommer mange helt tidligt for at se, om der er noget af værdi. Sidst på eftermiddagen kommer der måske ikke meget mere end en 10 mennesker og en lommetyv, lyder det muntert fra ham.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.