Grethe Harkjær var med til at opbygge Søndersø Produktionshøjskole. Nu har hun sagt farvel

Flagene var hejst på Søndersø Produktionshøjskole, da skolens viceforstander, Grethe Harkjær, tog afsked med sin arbejdsplads gennem 30 år.
For selv om en afsked ikke altid er ensbetydende med fest og farver, var Grethe Harkjærs farvel til den skole, hun har været med til at bygge op, både ønsket af hende selv og planlagt gennem længere tid.

- Jeg har altid sagt, at når jeg fyldte 65, ville jeg lave noget andet. Og så er jeg så heldig, at jeg stadigvæk er frisk og rask og helt klar til en ny start, lyder det fra den kommende pensionist, der slet ikke er klar til at læne sig tilbage og falde i søvn foran TV2 Charlie.

- Jeg er i forvejen uddannet coach og starter snart på en ny uddannelse som hypnoterapeut. Det glæder jeg mig meget til, og så den tanke, at jeg kan rejse, som jeg vil, siger Grethe Harkjær.

Hun kom til produktionsskolen, da den i sin tid lå i Gamby. Her blev hun lærer på deltid i 1986. Siden blev det med titel af viceforstander, at hun i 2004 var med til at flytte skolen til den nuværende adresse i Søndersø.

  • fyens.dk