Både turister og lokale borgere bliver overraskede over, hvor meget butikslivet i Otterup faktisk har at byde på.

Otterup: Det er ikke usædvanligt, at de handlende i Otterup møder turister såvel som lokale borgere, der bliver overraskede, når de kommer ind i midtbyen af Otterup. Det er et problem for Otterup Handelsforening, som vil have flere ind og bruge byens butikker.

- Jeg tror, at der er ufattelig mange, som ikke aner, hvad vi har liggende af butikker. Nu kommer jeg selv fra Årslev, og jeg må da indrømme, at der gik lang tid, før jeg fandt ud af, at vi havde så mange butikker i byen, fortæller Michael Frank fra Meny.

Henning Longet, som har Holte Vinlager Otterup, møder også jævnligt overraskede kunder.

- Folk kommer ind og siger hold da op, vi troede slet ikke, at der var så mange butikker, siger han.

Fotograf Maria Pries kender også situationen.

- Jeg havde en kunde, som har sommerhus i Hasmark, og hun anede ikke, at der lå en Kvickly i Otterup, selvom de havde haft sommerhuset i mange år. Derfor skal vi gøre det mere inspirerende at stille bilen og gå en tur i byen. Når vejret er gråt, bliver det hele lidt kedeligt, så vi skal have flere farver og mere liv i byen, mener hun.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
1
Otterup: Formand nysgerrig på storskærme

Otterup: Formand nysgerrig på storskærme

Handelsforening: Vi skal have turisterne ind i Otterup

Handelsforening: Vi skal have turisterne ind i Otterup

1
Debat om Otterup: Få turisterne ud af bilerne

Debat om Otterup: Få turisterne ud af bilerne