Otterupløbet i medvind


Otterupløbet i medvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Næsten hundrede flere løbere end sidste år, havde snøret skoene til Otterupløbet 2017

Otterup, Otterupløbet 2017: 545 motionsløbere i alle aldre havde lørdag formiddag valgt at snøre løbeskoene og stille til start i Otterupløbets 29. version.

Dertil skal så lægges de 55 små løbere i børneløbet, som indledte en stor løbedag i Otterup. Med i alt 600 deltagere var det da også en meget tilfreds løbsleder, Hanne Jensen, der kunne konstatere:

- Vi er meget tilfredse med at få næsten hundrede løbere mere end sidste år. Også når vejrudsigten ellers så noget sur ud.

En del af forklaringen på den store fremgang kan findes i øget brug af Facebook i ugerne op til løbet. Og et nyt tiltag, hvor man i det indlagte skoleløb har kontaktet nogle forældre som tovholdere, har også været gavnligt.

- Og så er der endda også nogen, der skal løbe Odenses HCA Maraton i morgen søndag. Derfor er det er rigtig fint med så mange her i dag, sagde Hanne Jensen, mens der var stor travlhed hos de mange frivillige hjælpere, som sørgede for forfriskninger og masser af aktiviteter ved start-og målområdet på Otterup Atletikstadion. Ud over mange individuelle vindere var der også præmier til største hold, som endnu engang var Nislevgaard Efterskole ? i år med 228 deltagere.

Børnehaven Sneglehuset var også flot repræsenteret i børneløbet med 40 løbere, mens Sletten Skole afd. Otterup vandt Skoleløbet for 5. klasser med 10 løbere på 10 km-distancen.- I det hele taget har vi fået rigtigt mange fine sponsorpræmier, lød det taknemmeligt fra Hanne Jensen om den store lokale opbakning.

Der var som altid plads til både hurtige og knapt så letbenede løbere i Otterupløbet. Hos vinderen blev der dog løbet rigtigt stærkt på to ruter, 5 km og 10 km. Første mand på i mål var på 5 km?eren, hvor Jonas Gertsen fra Odense vandt i tiden 15:59 ? foran Kasper Solberg fra Bårdesø i tiden 17:43. Hos kvinderne vandt Sara Schou i 17:55 foran Laura Valgren i 18:06. Kristoffer Engmann fra Nislevgaard Efterskole blev hurtigste dreng i tiden 21:09, mens Nellie Weber fra Kystskolen var hurtigste pige i tiden 28:29. På 10 km var der Otterupløbere på de første fem pladser. Claus Mathiasen var hurtigst i tiden 36:10 med Kristian Larsen lige efter i tiden 37:39. Hos damerne vandt Julie Schou Nielsen suverænt i tiden 43:50, mens drengenes 10 km-vinder var Gustav Jørgensen i tiden 44:38. Laura Løvdal vandt pigernes 10 km i 52:32. Se øvrige resultater på Otterupløbets hjemmeside eller i Ugeavisen Nordfyn på tirsdag.

Otterupløbet i medvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce