Otterup Skole mangler ny chef


Otterup Skole mangler ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolechef Flemming Schultz undrer sig over, at der ikke har været den store interesse for jobbet som skoleinspektør

OTTERUP: Når der i morgen bliver taget hul på det nye skoleår på Otterup Skole, så sker det uden en fastansat inspektør i spidsen for den store byskole.

For kommunens undervisningsafdeling har endnu ikke haft held til at fastansætte en person i den lederstilling, som blev ledig, da Jørn Mühl før sommerferien valgte at returnere til det odenseanske skolevæsen.

Allerede et stykke tid inden Jørn Mühls sidste arbejdsdag blev stilling som kommende skoleinspektør for Otterup Skole slået op.

- Men ansøgerfeltet levede ikke op til vores forventninger, fortæller Flemming Schultz, som er skolechef i Nordfyns Kommune.

Nyt stillingsopslag

Derfor er der nu skrevet et nyt stillingsopslag til inspektørjobbet. Det er blevet offentliggjort på internettet og fagbladet Folkeskolen.

I øjeblikket er Bente Lund Hansen blevet ansat i en stilling som konstitueret skoleinspektør for Otterup Skole. Hun kommer fra en stilling som viceinspektør på Bogense Skole.

Bente Lund Hansen er i første omgang konstitueret i stillingen frem til udgangen af oktober måned.

Flemming Schultz undrer sig over, at det første stillingsopslag ikke resulterede i et tilpas kvalificeret ansøgerfelt til inspektørjobbet for skolen, der har omkring 450 elever.

- Jeg kan få øje på en række faglige og ledelsesmæssige udfordringer. Blandt andet er Otterup Skole en af de skoler her i kommunen, der rummer en række specialklasser, fortæller han.

Otterup Skole er imidlertid ikke den eneste skole, hvor Nordfyns Kommune ikke har haft held til at ansætte en ny inspektør inden skoleårets begyndelse. Det samme gør sig gældende på Kongslundskolen i Skovby.

Lederstillingen på skolen i Skovby har gennem et stykke tid været varetaget af Niels Andersen, der er inspektør på den nærliggende Hårslev Skole.

Flemming Schultz regner dog med, at inspektørstillingen på Kongslundskolen er besat inden længe.

- Vi har ansættelsessamtaler i den kommende uge, fortæller skolechefen.

Otterup Skole mangler ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce