Otterup Hallerne fejrede 37 millioner kroner dyr udvidelse med rejsegilde, der blev holdt inde i varmen i et af de eksisterende lokaler.

Otterup: Tre måneder efter at det første spadestik blev taget til udvidelsen af Otterup Hallerne, blev kransene tirsdag hejst over den nye hal som tegn på, at arbejdet skrider planmæssigt frem, så det var tid at holde rejsegilde for håndværkere, politikere og andre samarbejdspartnere.

Halprojektet løber op i mere end 37 millioner kroner og er det største anlægsprojekt i Nordfyns Kommunes historie, og borgmester Morten Andersen (V) kaldte da også i sin tale den hal, der nu vokser frem, for et fyrtårn for idrætslivet i kommunen.

Rejsegildet blev ikke som oftest ved den slags lejligheder holdt i de nye rammer, men inde i varmen i et af de nuværende mødelokaler, hvorfra der var udsigt til den nye hal, hvor "gulvet" for øjeblikket er oversvømmet af den megen regn, der indtil nu har været det mest forstyrrende element for håndværkerne.

- Så det ser jo ud til, at I alligevel har fået den ønskede svømmehal, spøgte borgmesteren med adresse til hallens bestyrelse, der oprindeligt havde ønsket, at haludvidelsen også skulle omfatte en svømmehal. Men det sagde kommunalbestyrelsen nej til.

Efter planen skal det nye aktivitetskompleks Otterup Hallerne være klar til brug i september.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Otteruphallerne: Aage Mehlbyes drøm i opfyldelse

Otteruphallerne: Aage Mehlbyes drøm i opfyldelse

Første spadestik taget: Nu vokser Otterup Hallen

Første spadestik taget: Nu vokser Otterup Hallen

Byggeri til 37 millioner: Otterups nye hal skal favne flere

Byggeri til 37 millioner: Otterups nye hal skal favne flere