Otterup: Rejsegilde med udsigt til et fyrtårn

Tirsdag formiddag sørgede håndværkerne for, at rejsegilde-kransene kom til at hænge forsvarligt. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Otterup: Rejsegilde med udsigt til et fyrtårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup Hallerne fejrede 37 millioner kroner dyr udvidelse med rejsegilde, der blev holdt inde i varmen i et af de eksisterende lokaler.

Otterup: Tre måneder efter at det første spadestik blev taget til udvidelsen af Otterup Hallerne, blev kransene tirsdag hejst over den nye hal som tegn på, at arbejdet skrider planmæssigt frem, så det var tid at holde rejsegilde for håndværkere, politikere og andre samarbejdspartnere.

Halprojektet løber op i mere end 37 millioner kroner og er det største anlægsprojekt i Nordfyns Kommunes historie, og borgmester Morten Andersen (V) kaldte da også i sin tale den hal, der nu vokser frem, for et fyrtårn for idrætslivet i kommunen.

Rejsegildet blev ikke som oftest ved den slags lejligheder holdt i de nye rammer, men inde i varmen i et af de nuværende mødelokaler, hvorfra der var udsigt til den nye hal, hvor "gulvet" for øjeblikket er oversvømmet af den megen regn, der indtil nu har været det mest forstyrrende element for håndværkerne.

- Så det ser jo ud til, at I alligevel har fået den ønskede svømmehal, spøgte borgmesteren med adresse til hallens bestyrelse, der oprindeligt havde ønsket, at haludvidelsen også skulle omfatte en svømmehal. Men det sagde kommunalbestyrelsen nej til.

Efter planen skal det nye aktivitetskompleks Otterup Hallerne være klar til brug i september.

Otterup: Rejsegilde med udsigt til et fyrtårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce