Anne Dorthe Michelsen åbner, og engelsk/irske Jane & Shane lukker forårssæsonen i Geværfabrikken.

Otterup: Efter solide publikumssucceser i efteråret med Tørfisk, Ghita Nørby og Kristian Lilholt Trio er bestyrelsen i Otterup Geværfabrik i samarbejde med bookingfirmaet Oplevelseskomponisten klar med forårets program, der igen byder på velkendte navne fra den danske og europæiske musikscene.

Sæsonen skydes i gang den 9. februar med sangerinden Anne Dorthe Michelsen, der efter en fortid som Tøsedreng har skabt sig en karriere dels som solist og dels som en del af satiregruppen Venter på Far. Ved koncerten i Otterup er hun solist og lover en blanding af hits fra bagkataloget som "Jeg lægger mine våben", "Under åben himmel" og "En lykkelig familie" blandet med sange fra hendes seneste album fra 2015 "De voksnes rækker".

Den 8. marts, på kvindernes internationale kampdag, bliver der serveret guitar-lækkerier fra to mandlige guitarister, Hans Theessink, bluesguitarist fra Østrig og danske Knud Møller, ligeledes blues- og rockguitarist. De har begge vundet flere priser i deres hjemlande og optræder ofte sammen til stor glæde for et trofast publikum.

"Veras Vinterven" er formentlig med på scenen, når sangeren Peter Vesth den 30. marts giver koncert sammen med harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg, og endelig er der den 20. april engelsk/irsk folkemusik på programmet med Jane & Shane, der blandt andet har spillet ved koncerter med Niels Hausgaard.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.