Otterup: Kræmmermarked forventer masser af unge gæster

DJ-duoen Twomanylefthands spiller fredag aften i teltet. De er netop nu i gang med at få et stort gennembrud på den internationale scene. I 2017 spillede de også på Tinderbox i Odense. PR-foto.

Otterup: Kræmmermarked forventer masser af unge gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I år er der både musik for de unge og lidt ældre. Det lover godt, mener Danni Kastberg fra OHK's Venner.

Otterup: Årets udgave af Otterup Kræmmermarked bliver en smule anderledes. Fredag bliver de unges aften, mens det lidt ældre publikum må vente med at feste til lørdag. Kræmmermarkedet satser i år hårdt på at trække de unge mennesker til festpladsen, og formanden for OHK's Venner Danni Kastberg er sikker på, at det vil lykkedes.

- Den respons vi har fået, og det jeg hører i byen er, at der er rigtig mange unge mennesker som er glade for, at der sker noget for dem. Normalt sker der ikke så meget for dem på Nordfyn i festsammenhæng og med koncerter, så jeg har høje forventninger til, at der kommer mange, lyder det fra formanden.

Særligt DJ-duoen Twomanylefthands, som blandt andet har spillet på Tinderbox, forventes også at trække mennesker til fra Odense.

- Bussen kører jo lige til og fra festpladsen, så vi forventer lidt af et rykind fra Odense, siger Danni Kastberg.

Otterup Kræmmermarked sørger også i samarbejde med Visit Nordfyn for shuttlebusser med ruter fra Hasmark og Fuglsang.

- Busserne kører hele dagen, og de er aldrig tomme. Særligt sidst på eftermiddagen plejer der at være mange med. Da vi første gang satte busser ind, havde chaufføren oplevet at samle et par op ved Fuglsang, og de havde altid disktueret, hvem der skulle køre hjem, men det var de på grund af busserne fri for nu, siger han.

På hjemmesiden ohk-venner.dk kan du se, hvor kræmmermarkedets shuttlebusser kører til og fra.

Otterup: Kræmmermarked forventer masser af unge gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce