Otterup Hallerne, Gymnastikopvisning:

Otterup Gymnasterne fik lørdag eftermiddag vist sig frem fra den smukkeste side. Elegante gulvøvelser og kraftfulde springserier tilsat tidens rytmer blev da også vel modtaget af de op mod et tusinde tilskuere.

-Det er foreningsgymnastik, når det er allerbedst, lød det i præsentationen fra Otterup Gymnasternes formand, Mette Jeppesen, som kunne glæde sig over, at op mod 380 af foreningens små 400 medlemmer var på gulvet. Kun et enkelt af foreningens tolv hold var ikke på gulvet.

-Vi har medlemmer lige fra 0 til 90 år. Og i år har vi haft rigtig stor succes med bl.a. Team Junior-holdet. Det er for 6.-8. klasser og de har været med fra de var små. Nu håber vi meget, at vi kan holde fast i dem også i de kommende år, sagde Mette Jeppesen i en lille pause i det tætpakkede program, som også omfattede et kæmpe gæstehold fra Ringe Efterskole, som hurtigt fik hævet gymnastik-stemningen op i det røde felt. Spektakulære spring og yndefulde gymnastik- og dansetrin satte scenen til de andre flotte opvisninger.

Søndag går det igen løs i Otterup Hallerne, hvor Otterup Gymnasterne fra kl. 9.30 til 17.30 er værter for en stor DGI forårsopvisning. Her er det foruden Otterups egne gymnaster andre lokale hold, flere DGI-hold og ikke mindst de tre efterskoler fra Midtfyn, Balle og Bernstorffsminde, der viser sig frem. De to sidstnævnte hold stiller alene med henholdsvis 172 og 224 gymnaster.

AR