Otterup Grillen: - Vi har rettet op på forholdene

I de sidste fem måneder har Lotte Lehnskov været daglig leder i Otterup Grillen, og det er derfor også hende, der svarer på avisens kritiske spørgsmål. Foto: Amalie Klitgaard. 

Otterup Grillen: - Vi har rettet op på forholdene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotte Lehnskov, daglig leder i Otterup Grillen, siger til Fyens.dk, at virksomheden nu har fået styr på hygiejnen og egenkontrollen.

Otterup Grillen har fået en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley af Fødevarestyrelsen.

I fik en indskærpelse i juli. Cirka to måneder senere har I ikke fået styr på rengøringen og egenkontrollen, selvom I dengang sagde til fødevarestyrelsens tilsynsførende "Det vil vi få gjort med det samme." Hvorfor fik I ikke løst problemerne?

- Henover sommeren skulle jeg køre nye ansatte ind i arbejdsopgaverne, mens jeg selv var ny som daglig leder. Det betød, at vi lavede nogle fejl, og det er selvfølgelig ikke godt nok fra vores side.

Burde du som daglig leder ikke have sat de nyansatte ind i det, før de gik i gang med at arbejde i grillen?

- Jo, men det kan være svært at tillære sig nye rutiner, når du samtidig har travlt, men det burde selvfølgelig ikke være kommet så langt, at vi endte med at få en sur smiley.

I har fået en bøde på 10.000 kroner for ikke at have styr på rengøringen og egenkontrollen. Hvordan har du det med det?

- Det har jeg det rigtig skidt med. Min chef har ikke så meget med hverdagen at gøre, og det er jo mig, der har stået som den ansvarlige, hvor jeg desværre har prioriteret forkert i forhold til Fødevarestyrelsens anmærkninger. Bøden er godkendt, så vi betaler den.

Jeres kunder kan blive meget syge, hvis I ikke har en god hygiejne. Har du overhovedet ikke tænkt på det?

- Jo. Derfor har vi også rettet op på forholdene, så vi i starten af denne uge fik vores glade smiley tilbage, da Fødevarestyrelsen var på besøg med to tilsynsførende.

Kan de grillglade forbrugere på Nordfyn være sikre på, at det her kun var en enkeltstående tilfælde fra jeres side?

- Det kan du tro. Der har lige været dobbelte øjne på vores virksomhed, og de har vendt tommeltotten opad til vores hygiejne og egenkontrol. Nu er vi tilbage, hvor vi gerne vil være, og jeg har fået lavet en rengøringsplan, som vi følger nøje. Og desuden har vi fået de fleste af vores gamle piger tilbage igen, og de har fuldstændig styr på sagerne.

Otterup Grillen: - Vi har rettet op på forholdene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce