Opklaret: Mystisk brand ikke påsat

Branden i Veflinge blev tilsyneladende ikke slukket godt nok i første omgang, og derfor blussede den op igen natten efter slukningen.
Foto: Magnus Ørum Harkjær

Opklaret: Mystisk brand ikke påsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natten til lørdag den 7. september slukkede brandmænd fra Beredskab Nordfyn en større brand i et hus på Lindebjerg midt i Veflinge by.

Natten efter blussede flammerne dog mystisk nok op igen tre forskellige steder i huset på trods af de mange liter vand, der var sprøjtet over gløderne.

Gætterierne lød dengang på, at branden måske var et resultat af drengestreger, men efter tekniske undersøgelser kan Fyns Politi nu mane alle rygter i jorden.

- Der var som sådan ikke noget mistænkeligt i det, for branden var ikke påsat. Vi kan på baggrund af undersøgelser fra kriminalteknikere, elteknikere og Dansk Brand- og sikringsteknisk Insititut sige, at det var en selvantændelse, siger vicepolitikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

For selvom der natten igennem blev hældt liter efter liter over gløder og flammer, har der alligevel været materiale i huset, som ikke var slukket godt nok.

- Når man går i dybden, er der en god forklaring. Noget har ligget og ulmet og er ikke blevet slukket helt, forklarer Carsten Arentoft.

Under branden udbrændte hele husets øverste etage, og to hunde døde af røgforgiftning i stuen, fordi husets ejere ikke var hjemme, da branden brød ud.

Opklaret: Mystisk brand ikke påsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce