Officiel indvielse: Så er Rosenfestivalen skudt i gang

Jens Werner ankom med højt humør. Foto: Emil Hermann.

Officiel indvielse: Så er Rosenfestivalen skudt i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under en meget grå himmel kunne borgmester Morten Andersen byde de fremmødte velkommen til Nordfyns Rosenfestival. Vild med Dans-dommeren Jens Werner fik æren af at åbne festivalen.

En orange veteranbil rullede op på rådhustorvet lidt over 10.00 til den rødtæppeklædte rådhustrappe med otte trin. Her ventede Bogenses borgmester, Morten Andersen, og leder af Nordfyns Rosenfestival, Jette Kjærgaard, på festivalens æresgæster.

Ud af bilen trådte danseren Jens Werner og kjolemageren Jesper Høvring med deres hustruer, hilste på de ventende og vendte sig så om mod den store folkemængde, som var mødt op foran rådhuset. De to er blevet inviteret i forbindelse med, at årets Rosenfestival har 'Vild med Dans'-tema.

Først bød Jette Kjærgaard velkommen og præsenterede festivalens mange begivenheder og udstillinger.

- Roserne er festivalens DNA, men de udgør ikke festivalen alene. En masse frivillige kræfter har hjulpet os til at gøre alting klar, sagde hun blandt andet.

Dernæst greb Morten Andersen mikrofonen på øverste rådhustrappetrin og kom med sin velkomst til de fremmødte. Han bød også velkommen til de to æresgæster, som stod nede for enden af trappen.

- Jens Werner vil sikkert synes, at festivalen her vil være en sand dans på roser, ordspillede borgmesteren og fremkaldte latter og klapsalver hos publikum.

Og slutteligt trådte Jens Werner op ad trappen og vendte mod pladsen på Gyldensteensvej. Han havde aldrig være i Bogense før, men fortalte, at det i sandhed var en fejl ikke at have sat sin fod i byen før denne dag.

- Og så håber jeg, I vil nyde alt ved weekenden og festivalen. Jeg erklærer hermed Nordfyns Blomsterfestival i Bogense for åben!

Officiel indvielse: Så er Rosenfestivalen skudt i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce