Nytårskur: Kommunen inviterer

Nordfyns Kommune inviterer til nytårskur på Bogense Rådhus, tirsdag 16. januar klokken 19. Privatfoto.

Nytårskur: Kommunen inviterer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro afvikler Nordfyns Kommune en nytårskur på rådhuset i Bogense. Tilmelding er nødvendig.

Nordfyn: Når raketter, romerlys og batterier med krudt og kugler er på afstand, og det nye år har indfundet sig, så inviterer Nordfyns Kommune til nytårskur. Det sker tirsdag 16. januar fra klokken 18 på Bogense Rådhus. Alle fra erhvervslivet til turistaktører over foreninger og kulturinstitutionerne er inviteret til at møde det nye år over en reception på rådhuset.

Borgmester Morten Andersen (V) vil fortælle om året, der gik, og kigge lidt i krystalkuglen. Og en lille nytårshilsen fra Nordfyns Erhverv og Turismes direktør Per Olesen kan også dukke op i løbet af aftenen.

Kim Ruberg fra landsforeningen Danmark på Vippen vil have et indlæg omkring bosætning, jobskabelse og udvikling af virksomheder. Danmark på Vippen er en upolitisk organisation, der har fokus på et mere balanceret Danmark.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen understreger, at Nordfyns Kommune først og fremmest afvikler nytårskur for at vise, at de sætter pris på det gode samarbejde med erhvervslivet og andre samarbejdspartnere.

- Nytårskuren er en anledning til at stoppe op og gøre status over, hvad der er opnået i det forløbne år. Ligeledes er der her lejlighed til at sætte fokus på, hvad der skal ske i det nye år, påpeger kommunaldirektøren.

Tværgående snak på rådhuset

Nytårskuren er også sat i scene for, at parterne kan netværke.

- Kommunen og erhvervslivet er dybt afhængige af hinanden og er dermed hinandens partnere. Så nytårskuren er også her en god mulighed for at få en tværgående snak. Det er også i respekt for erhvervslivet, fremhæver Morten V. Pedersen.

Sammen med borgmesteren, Marianne Greve og Per Olesen har han i årets løb besøgt omkring 40 nordfynske virksomheder.

Tilmelding til nytårskuren sker hos Nordfyns Kommune. /EXP

Nytårskur: Kommunen inviterer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce