Nyt parløb i vikingeborgen

Lars Skifter og Mette Rahbek glæder sig at sneen smelter, og den nye campingsæson ved Hasmark Strand indledes lørdag den 27. marts.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Nyt parløb i vikingeborgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et turbulent år bytter Helle og Lars Skifter roller. Lars er tilbage som chef for Hasmark Strand Feriepark

Hasmark: Sommerens sankthans står stadig lyslevende for Lars Skifter og tidligere lejrchef Mette Rahbek. Det var i høj grad dagen derpå, da kontroverser mellem ægteparret Helle og Lars Skifter blev så voldsomme, at Lars forlod Hasmark Strand Feriepark

- Det har været en barsk omgang, medgiver Lars Skifter uden at bevæge sig tættere på privatlivets ulidelige ufred.

Godt et halvt år senere er han tilbage på 1. salen i vikingeborgen. Denne gang sammen med kæresten Mette, børnene og hunden Sascha.

Konsulent i camping

- Helle fortsætter med campingpladsen på Bøsøre og jeg overtager campingpladsen i Hasmark, fortæller Lars Skifter om de ægteskabelige aftaler på forretningsområdet..

I månederne efter bruddet virkede Lars som konsulent for camping-samarbejdet Elite Camping, som også ferieparken er en del af. Det gav masser af rejseaktivitet til en stribe danske campingpladser i topform.

- Vi rejste rundt med campingvognen i sommer og efter år og besøgte 23 campingpladser. Det har givet ideer og inspiration og andre øjne at se tingene på, fortæller Lars Skifter.

Nu kigger han sammen med Mette ud på det nordfynske vinterlandskab, der ligger i tæt samhørighed med Kattegats bølger og sporadiske isskruninger.

Nye borgkoncerter

På pladsen, er der ikke tid til at vente på at "Kong Vinter" slipper sit tag. Der er rigeligt at se til blot halvanden måned før temaparken åbner til en ny sæson fra påske til efterårsferie.

I rollen som indehaver glæder Lars Skifter sig til de nye udfordringer sammen med sin udkårne. De tæller også sommerens borgkoncerter, som havde premiere i fjor og med 900 gæster til koncerten med Bamse. De fandt sted uden medvirken af Lars Skifter.

- Vi har aftaler med Zididada, Bamse, Sussi & Leo og Elvis. Og der er allerede 22 personer som har bestilt online til Bamse, fortæller Lars.kwi@fyens.dk-

Nyt parløb i vikingeborgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce