Nyt musiktiltag: (Ø)fæst vil den fynske musik

Hele dagen var der godt gang i lysene på Østre Mole, men ved aften blev det først rigtigt flot. Foto: Mikkel Hamann Jensen

Nyt musiktiltag: (Ø)fæst vil den fynske musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense: Oldschool hiphop, elektroniske toner og progressiv syrerock. Det hele havde en plads på Østre Mole lørdag fra klokken 14.00 og til sent ud på aftenen.

(Ø)fæst hed det nye arrangement, som fandt sted i Bogense, og det var musikernes fest.

- Vi havde afholdt 'open calls', hvor bands med fynsk baggrund eller fynsk interesse kunne melde sig til, vurderes og så få mulighed for at spille her i dag, fortæller Stina Tølbøll Bekker, der var én af arrangørerne fra (Ø)lyd.

(Ø)lyd er en arbejdsgruppe under Kulturregion Fyn, som kæmper for at styrke bands i det fynske musikvækstlag, så de kan slå igennem til musikbranchen. Der var til blandt andet professionel coaching til de forskellige bands, når de havde spillet på (Ø)fæst-scenen.

- Musikerne siger, de har haft en god oplevelse. Og selvom vi selvfølgelig gerne ville have haft mere publikum forbi, så har mange forbipasserende stoppet op, kigget nysgerrigt og måske endda blevet stående lidt og nydt den anderledes musik. Alt fra børn til pensionister, siger Stina Talbøll Bekker.

Måske et fast koncept

Gennem dagen kunne man ved Lunds Hotel købe mad, ligesom der også var en foodtruck forbi. Og efter mørket faldt på, malede kulørte lyspærer og violet scenelys pladsen og det glimtende havvand i sand festeufori.

- Vi valgte Bogense, fordi vi ville have en lækker, sommerfestlig lokation, og her på havnen ramte vi rigtigt.

Men næste år rykker (Ø)fæst'en ifølge Stina Talbøll Bekker videre.

- Vi håber på, det bliver en årlig begivenhed, som rykker fra by til by. Næste år gør vi det et andet sted på Fyn, lover hun afsluttende.

Nyt musiktiltag: (Ø)fæst vil den fynske musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce