Der bliver onsdag sat et nyt hold efterforskere ind fra morgenstunden i forsøget på at finde en dement kvinde, som har været forsvundet fra sit hjem i Søndersø siden mandag.

Det er snart to døgn siden, en 78-årig dement kvinde fra Søndersø forlod sin bopæl. Siden midnat natten mellem mandag og tirsdag har Fyns Politi haft en større eftersøgning i gang for at finde hende. Det er ikke lykkedes endnu.

Hos politiet har man ikke givet op og sætter fra morgenstunden onsdag et nyt hold ind.

- Så er det forhåbentlig dem, der finder hende. Jeg tør ikke at spå om hendes tilstand nu, men så længe der er håb, bliver vi ved med at lede, siger vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland.

Også lokale borgere i Søndersø er gået ind i eftersøgningen. Via Facebook-gruppen "5471 Søndersø" har en gruppe borgere koordineret eftersøgningen forskellige steder i området - men indtil videre uden at finde kvinden.

Kontakt politiet på 114

Kvinden forlod sit hjem på Toftekær i Søndersø mandag eftermiddag, og hun er sidst set ved Nordmarksskolen mandag aften.

Signalementet er kvinden er: Cirka 160 centimeter høj og spinkel af bygning med skulderlangt, gråt hår. Hun var iført hvid T-shirt, hvid cardigan og blå cowboybukser.

Har du nogen informationer, der kan hjælpe politiet, eller har du set kvinden, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente