Nyt børneløb i Søndersø

Søndersø Borgerforening er en støtteforening til styregruppen, der arbejder for at skabe Søndersø Multi- og Samlingshus. Målet er at købe det gamle mejeri på Mejerivej, hvor Søndersø Multi- og Samlingshus skal høre hjemme. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen.

Nyt børneløb i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndersø Borgerforening står bag en ny aktivitet til byens børn og unge.

Søndersø: Et nyt børneløb ser meget snart dagens lys i Søndersø.

Det er Søndersø Borgerforening, der står bag arrangementet søndag d. 16. september. Tara Prendergast fortæller, at løbet bliver afviklet i selve byen med startsted i Søndersø Bypark.

- Fra klokken 09:30 kan børnene hente løbsposer, hvor der er forskellige sponsorgaver i. Klokken 10 er der opvarmning med Søndersø Gymnastikforening, og herefter bliver børnene sendt ud på ruten, oplyser Tara Prendergast.

Ruten er på cirka en kilometer, og fører blandt andet børnene gennem gågaden. Målet er på Odensevej 10, hvor Søndersø Borgerforening holder til i deres nye hus "borgercafeen".

- Børnene modtager et diplom, når de er kommet i mål, og i borgercafeen kan de gå ind og få lidt forplejning, siger Tara Prendergast.

Tilmelding: Senest søndag d. 9. september. 40 kroner per barn via Mobilepay på telefonnummer 22 28 93 68. Husk barnets navn i tekstfeltet.

Nyt børneløb i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce