Nye tilbud hos Tommelise Is


Nye tilbud hos Tommelise Is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ROSTRUP:Da Jannie Sørensen sidste sommer åbnede Tommelise Is, stod kunderne ofte i kø foran ishuset i den lille landsby Rostrup.

En masse cykelturister og en del lokale fra de nærliggende landbyer købte kølige lækkerier hos Tommelise Is.

Sådan har det bestemt ikke været siden genåbningen i maj. Det dårlige vejr har kølnet interessen for butikkens udbud af is med adskillige grader.

- Der bliver vel solgt et par is hver anden dag, siger Jannie Sørensen, der driver butikken som en bibeskæftigelse til et lærerjob i Odense.

Ny varer i butikken

Der er dog stadig kunder i butikken takket være nye initiativer. Is ud af huset er et af de nye tiltag hos Tommelise Is.

Butikken har en maskine, der laver softice. Og den kan folk leje til at gøre fødselsdage og andre festlige lejligheder endnu festligere.

- Når det nu ikke går så stærkt i butikken, så kan jeg jo lige så godt prøve at leje maskinen ud, konstaterer Jannie Sørensen.

Desuden har den lille butik i Rostrup udvidet sit forretningsområde. Det er med frugt og grønt, som bliver købt hos gartnere og frugtavlere rundt om på Nordfyn.

Og det nye tiltag har sikret en del faste kunder fra lokalområdet.

- Gudskelov for de grønne ting.

Isit job som skolelærer har Jannie Sørensen håndarbejde på sit skema. Og det vil også sætte sit præg på hylderne i butikken.

- Jeg eksperimenterer med at lave en masse forskellige ting i filt. Blandt andet trøjer, tasker, tørklæder og sutsko.

Sommer på vej

Selv om det har været småt med issalget hos Tommelise Is, så tror ejeren på, at butikken stadig kan nå at leve op til sit navn i løbet af sommeren.

- Sommeren og turisterne kan stadig nå at komme. Så jeg kan sagtens nå at få solgt en masse is.

Nye tilbud hos Tommelise Is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce