Nye omklædningsrum: Fodbold-formand glæder sig

Formand for Søndersø Boldklub Jørgen Ruby Poulsen (i lys jakke) glæder sig over, at fodboldspillerne inden længe får bedre forhold, når de skal klæde om. - Det har været under al kritik, siger han. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Nye omklædningsrum: Fodbold-formand glæder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Søndersø Boldklub glæder sig over, at fodboldspillerne endelig har udsigt til bedre forhold, når de skal klæde om.

Søndersø: - Det er klart, at det bliver en omvæltning for fodboldspillerne, der hidtil har haft deres eget, at de nu skal integreres sammen med håndboldspillere, gymnastikfolk og badmintonspillere, men jeg vil tro og håbe, at det lykkes os at få skabt nogle rammer, så vi alle sammen kan være glade og i fællesskab få bedre sociale rammer.

Formand for Søndersø Boldklub Jørgen Ruby Poulsen glæder sig til, at fodboldspillerne blandt andet får bedre omklædningsforhold, nu hvor Søndersø Hallerne har overtaget boldklubbens klubhus og blandt andet er gået i gang med at renovere de gamle omklædningsrum.

- Kommunen har tidligere tilbudt klubben et beløb, hvis vi ville overtage klubhuset, men vi mente ikke, det var i en stand, så vi havde råd til at overtage det. Men nu er der jo penge til renovering, fordi det er en del af masterplanen for Søndersø Hallerne, noterer Jørgen Ruby Poulsen.

Renoveringen betyder også, at boldklubben mister sit cafeteria og derfor kommer til at bruge hallens cafeteria på lige fod med de øvrige foreninger, der benytter hallen og på skift passer cafeteriet.

- Så der får vi jo en forsmag på at være sammen med de øvrige foreninger, siger boldklubformanden, der også sidder i halbestyrelsen.

Han håber, at der på længere sigt kommer så meget gang i klubliv og sociale aktiviteter i en ny café i Søndersø Hallerne, at der er økonomisk basis for at få en forpagter til caféen.

Men før det eventuelt kommer dertil, skal halbestyrelsen først skaffe penge til en etape 2 af moderniseringsplanerne, hvori en ny café er et centralt omdrejningspunkt.

Nye omklædningsrum: Fodbold-formand glæder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce