Nye koncerter i Geværfabrikken: Rock Nalle og Petri på plakaten

Rock Nalle giver som en af flere kunstnere koncert i Geværfabrikken i løbet af efteåret. Arkivfoto.

Nye koncerter i Geværfabrikken: Rock Nalle og Petri på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturhuset Geværfabrikken er klar med nyt program til efteråret. Her får Otterup besøg af blandt andre Rock Nalle og komikeren Søren Rislund.

Otterup: 20. april rammer den sidste af forårets koncerter, Geværfabrikken. Det er folkemusikduoen fra England, Jane & Shane. Men en ny sæson sparkes allerede i gang, når der åbnes for billetbestilling til efterårets koncerter i Geværfabrikken, 7. maj.

Efteråret indledes 8. September med Naboerne, Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen. som mange sikkert vil kende fra Mariehaven i Ansager.

Cirka en måned senere, 4. Oktober, gælder det en fødselar, som blev 75 år 10. april. Det er Rock Nalle, som sammen med blues musikerne Henning Kaae og Ivan Sand sætter sig med guitaren og spiller masser af fed blues og rock 'n' roll. Ved koncerten i Otterup bakkes de tre herrer op af komikeren Søren Rislund, der både vil spille mundharpe og tilføje masser af sjov til koncerten.

- Nordfyn og Otterup har virkelig taget arrangementerne i Geværfabrikken til sig. Alle fire koncerter i foråret har været meget velbesøgt og mange spørger efter flere koncerter, men fire koncerter passer indtil videre rigtig godt til Geværfabrikken, udtaler Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten.

Kendte duoer på scenen

Lars Hannibal og Michala Petri gæster Geværfabrikken, 2. november. Her kan publikum høre uddrag af forskellige klassiske barokmestre som Bach, Händel og Vivaldi på henholdsvis guitar og fløjter. Michala Petri skal denne sommer spille en stor fødselsdagskoncert i Tivoli i København i anledningen af hendes runde 60 års dag.

23. November kommer den ægte fynske folkemusik til Otterup, når duo/ægteparret Lasse og Mathilde spiller Geværfabrikken op med sange fra deres spritnye album som udkommer i september. Billetsalget til efteråret begynder mandag 7. Maj via Billet.dk. /EXP

Nye koncerter i Geværfabrikken: Rock Nalle og Petri på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce