Nybolig ramt af sygdom: Bror hjælper til

Torben Christensen fra Nybolig i Otterup er sygemeldt efter en blodprop. Foto: Nybolig

Nybolig ramt af sygdom: Bror hjælper til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods ejendomsmægler Torben Christensens sygemelding kører Nybolig i Otterup videre. Nuværende og nye kunder kan forvente samme service og faglighed, som de er vant til, lyder det.

Nordfyn: Selvom indehaver af Nybolig Otterup, Torben Christensen, er sygemeldt indtil videre efter en blodprop, så fortsætter forretningen i Bredgade med samme kraft som hidtil, fremgår det af en pressemeddelelse.

John Nyhøj Christensen, som er bror til Torben Christensen, er trådt til og hjælper forretningens to øvrige ansatte Niels Erik Nielsen og Inge Andersen med den daglige drift.

- Mine tanker går i første omgang til Torben og hans nærmeste familie, som går igennem en svær tid lige nu. Men heldigvis er Torben stærk og ved godt mod. Og han er i fuld gang med genoptræningen, siger John Nyhøj Christensen, der selv har en fortid i den finansielle sektor. Så både eksisterende og kommende kunder kan se frem til en professionel rådgivning hos Nybolig Otterup, mens Torben Christensen er sygemeldt.

- Vi kender ikke det præcise tidspunkt for, hvornår Torben er tilbage i forretningen. Men han kommer tilbage igen og fortsætter, hvor han slap, fremhæver John Nyhøj Christensen.

Han understreger, at med det erfarne team og support fra andre mæglere, så kommer Nybolig Otterup sikkert igennem krisen./EXP

Nybolig ramt af sygdom: Bror hjælper til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce