Lysten til nye udfordringer og fokus på service fik Martin Høstrup til at starte Valhalla Flyt og Montage.

Ejlby: Det skal være fedt at gå på arbejde, selvom timerne er lange og arbejdet tungt. Det er en del af filosofien bag firmaet Valhalla Flyt og Montage, som Martin Høstrup i december satsede alt på, da han sagde op på sit tidligere firma, Møbeltransport Danmark.

- Jeg ville prøve noget nyt. Jeg er uddannet flyttemand for 18 år siden, så jeg startede Valhalla for at have noget at lave og for at få en fed virksomhed, siger Martin Høstrup

I dag, fem måneder efter, har Martin Høstrup fem løsarbejdere tilknyttet sit firma, og det er meget forskelligt, hvad folk har behov for. Derfor blev det tidligt besluttet, at Valhalla ikke kun skulle være et flyttefirma.

Organiseret flytning skal gå nemt og smertefrit, man skal løse problemer hen ad vejen i stedet for at sige "Det er ikke mit problem."

Martin Høstrup, ejer af Valhalla Flyt og Montage

- Organiseret flytning skal gå nemt og smertefrit, man skal løse problemer hen ad vejen i stedet for at sige "Det er ikke mit problem", fortæller han.

Derfor går han op i at sørge for at oplære sine medarbejdere, for det er noget, han mener, mangler i branchen:

- En rigtig flyttemand, som jeg plejer at sige, skal ikke kun kunne flytte en kasse.

Mytologisk firmanavn

I det store og hele har overgangen fra ansat til selvstændig ikke været den store omvæltning, men valget af firmanavn krævede nogle overvejelser, inden beslutningen blev taget.

- Jeg hælder til asetroen, men jeg er ikke asetroende. Valhalla er noget, folk kan relatere til, og mere nordisk kan det ikke blive, siger Martin Høstrup.

Han fortsætter med at tænke på, hvordan firmaet skal udvikle sig, men indtil videre er han godt tilfreds:

- Vi er ved at få et godt fodfæste og et stabilt sted at stå.

  • fyens.dk