Ny grillbar på vej i Bogense

Snart kommer der atter liv og grillmad i den for øjeblikket lukkede Tex-grillen i Bogense. Foto: Ann Lykke

Ny grillbar på vej i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først i det nye år kommer der atter liv i lokalerne, hvor Tex-grillen tidligere lå i Bogense. Ny grillbar under samme navn åbner.

Bogense: Jeanette Hald, indehaver af restaurant Marinetten i Bogense, har lejet lokalerne på Vestergade, hvor Tex-grillen tidligere havde til huse.

Senest 18. januar åbner hun grillbar under samme navn på stedet. Håndværkere er i disse dage i fuld gang, så grillen kan åbne i nyrenoverede lokaler.

Jeanette Hald bestræber sig på at åbne i god tid før VM i cykelcross, som holdes i Bogense første weekend i februar. Der ventes ved den lejlighed at komme ikke mindre end omkring 20.000 tilskuere fordelt på de to løbsdage.

- Vi skal nå at være helt klar til cykelløbet, siger hun.

Marinetten fortsætter

Den nye grillbar får ingen indvirkning på driften af Marinetten. Den kører videre med udsigt over vandet og samme menu.

Menukortet på Tex-grillen, fortæller Jeanette Hald, kommer til at minde meget om det menukort, hun havde i de to et halvt år, hun var forpagter af grillen på Båring Bakke. En sammensætning, der faldt i manges smag. Hun har oplevet, at flere af kunderne fra Båring Bakke er dukket op på Marinetten, siden den åbnede i maj.

I den nye grillbar bliver der flere sammenfald i menuen med Marinetten og Båring Bakke, fortæller hun.

- De spydstegte kyllinger flytter ned i grillen, og det bliver fremover også muligt at få ovnstegt flæskestegs-sandwich, og bøfsandwich med bløde løg og brun sovs. Det er vores bestseller. Man kommer også til at kunne købe almindelige burgere og grillmad, og navnet beholder vi. Der er bare ting, man ikke skal lave om på, siger hun.

Den gamle Tex-grillen lukkede i november.

Ny grillbar på vej i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce