Ny forårscafé: Forsamlingshus laver lille bagedyst

Mette Knudsen (tv) og Mette Horsman er to af inititiativtagerne til en ny tradition i Uggerslev Forsamlingshus. Og de er efter eget udsagn i selv for skarpe udi konditorkunsten, men til gengæld kan de godt lide kage.

Ny forårscafé: Forsamlingshus laver lille bagedyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad gør man, når mousserne bare ikke vil sætte sig? Man får da nogle andre til at bage, mener initiativtagerne til en ny forårscafé i Uggerslev Forsamlingshus.

Uggerslev: Selv i Den Store Bagedyst på tv kan det gå helt galt, når man skal holde mange bolde i luften, og koncentrationen svigter. Mousserne vil ikke sætte sig, og bundene er overbagt. Den fornemmelse kender Mette Knudsen, Mette Horsman og Vibeke Egeskov Nielsen godt.

De tre kvinder har alle relation til forsamlingshuset i andre sammenhænge, men nu vil de prøve noget nyt. De har taget initiativ til en ny forårscafé, der fremover skal holdes i Uggerslev Forsamlingshus den anden søndag i marts hvert år, og i år bliver det med "Den lille bagedyst" på programmet.

- Vi er ved at have samlet et dommerpanel, der består af lokale kageelskere. Blandt andet kommunalbestyrelsesmedlem Mette Landved-Holm, fortæller Mette Horsman.

Planen er, at deltagerne donerer deres kager til gæsterne. Det er muligt at komme som gæst og spise kage ad libitum for 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn. Overskuddet går ubeskåret til forsamlingshuset.

Deltagerne skal have deres bagværk med hjemmefra, og det er nødvendigt med tilmelding, hvis man vil deltage i konkurrencen.

- Vores bevæggrunde for at lave dette arrangement, er flere. Men vi synes først og fremmest, at det kunne være sjovt, og vi vil gerne lave noget liv i forsamlingshuset som kan samle lokalsamfundet, siger Mette Horsman.

Martin Gramstrup Nielsen har lovet at være konferencier, og præsentere det forskellige. Martin er blandt andet kendt fra den lokale revy, mens Christian Andersen fra PA-Zound har tilbudt til at spille lidt musik til at hjælpe den gode stemning på vej.

Det hele foregår i Uggerslev Forsamlingshus søndag den 11. marts klokken 13.30 til 16.

Tilmelding kan ske til:
Mette Knudsen 60100001
Vibeke Nielsen 20616382
Mette Horsman: 22903520

 

Ny forårscafé: Forsamlingshus laver lille bagedyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce