Ny cykelsti: Landsbyer bindes sammen

Fra centrum af Kappendrup vil man med den nye cykelsti kunne gå eller cykle hele vejen til Otterup på cykelsti. Arkivfoto: Klaus Wind

Ny cykelsti: Landsbyer bindes sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Hjadstrup Lunde Lokalråd glæder man sig over, at 800 meter cykelsti kan binde området sammen.

Kappendrup/Hjadstrup: Når Kappendrup og Hjadstrup bindes sammen af cirka 800 meter cykelsti, er det ikke bare de to byer, men faktisk hele området, som bliver bundet sammen. Det forklarer formand for Hjadstrup Lunde Lokalråd Klaus Hummelhoff, som er meget glad for beslutningen om at anlægge en cykelsti.

- Vi er meget tilfredse, men vi har jo også selv foreslået det, da vi var til møde om stier på Tingstedet. Nu kan man fra både Hjadstrup og Kappendrup gå hele vejen rundt over Emmelev og tilbage gennem Brandsby. Det har folk ønsket sig længe, fordi man så ikke behøver gå ude på vejen. På den måde binder det også byerne sammen, siger han.

Samtidig bliver Emmelevvej og Emmelevgyden lukket for de tunge lastbiler fra Emmelev A/S, så det bliver bedre at gå, løbe og cykle, vurderer Klaus Hummelhoff.

Også Heldagsskolen i Hjadstrup vil få glæde af cykelstien, ligesom børn fra Kappendrup nu vil kunne cykle sikkert til skolen i Otterup.

- Men nogen mener, at cykelstien kommer for sent, og at den skulle være lavet, mens vi stadig havde en rigtig skole i Hjadstrup, siger formanden.

Ny cykelsti: Landsbyer bindes sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce