Ny bog fra forfatter med Putinfobi

Bjarne Kim Pedersen, der i 2016 udsendte bogen Min Maidan Affære med korte digte og andre tekster om EuroMaidan og Bjarne Kim Pedersens forbindelse med Ukraine, er på på banen med en ny bog. Der er helte, hedder den. Privatfoto

Ny bog fra forfatter med Putinfobi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfynboen Bjarne Kim Pedersen udsender bogen "Der er Helte" 14. juni

Otterup: - Jeg har ikke russofobi, men Putinfobi, gerne med et ekstra r puttet ind, skriver Bjarne Kim Pedersen i en pressemeddelelse, der onsdag 14. juni udsender sin nye bog "Der er helte" på forlaget Ravnerock i Otterup.

Bogen består af kronikker, synspunkter og digte om Rusland og Ukraine lige nu.

Nej til VM i Rusland

- Selv om området ikke fylder meget i danskernes bevidsthed, kommer det til at spille en stor rolle i Europas fremtid. Det er Bjarne Kim Pedersen sikker på. Han mener i øvrigt, at Rusland aldrig burde have fået lov til at blive vært for fodbold VM, der begynder 14. juni, på grund af de overgreb Putin begår mod andre lande og den hjemlige opposition.

- Bogen er en hyldest til de folk, som tør stå op imod kleptokratiet og ikke lader sig købe for penge og slet ikke nærer beundring for en stærk mand i bar overkrop, siger Bjarne Kim Pedersen.

Den russiske forbindelse

- Jeg har mange russiske venner og russisk familie. Jeg sætter pris på den lidt anarkistiske tilgang til livet, som jeg finder hos de russere og østeuropæere, jeg kender. Meget af min rejsetid er tilbragt i Østeuropa og på Balkan. Mit engagement i Ukraine, Kaukasus og Rusland er en videreførelse af mine skriverier om Bosnien, dengang krigen rev landet i stykker, fortæller Bjarne Kim Pedersen, der har en drøm om, at han en dag kan opleve demokratierne blomstre overalt i Europa.

Bogen er på 89 sider og koster 160 kroner. /EXP

Ny bog fra forfatter med Putinfobi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce