Ny Form-nabo: Hov, det er da min grund

Tove Drikkjær regner med, at den grund, hun betaler leje for, flugter med det hushjørne, hun står ved siden af her, og dermed dækker det meste af indkørslen fra Vestre Havnevej. Men ifølge et kort over lejemålet, følger grunden husene, og dermed også det hus, der ligger helt ud mod vejen. - Men så mangler der 185 kvadratmeter i forhold til det, jeg betaler leje for, siger hun. Foto: Betty Rasmussen

Ny Form-nabo: Hov, det er da min grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejeren af Vestre Havnevej 9 A, B og C undrer sig over, at naboen, Ny Form kan få lov at disponere over arealet mellem de to huse til en renoveret passage. Men der er ikke noget at komme efter, forsikrer kommunens teknisk direktør.

Bogense: Tove Drikkjær, der ejer husene på Vestre Havnevej 9 A, B og C, blev noget forbavset, da hun i fredags blev ringet op af sin nabo, Kurt Enevold Nielsen, der ejer Vestre Havnevej 11 A, B og C, hvor butikken Ny Form ligger. Han ringede for at spørge sin nabo, om han måtte hænge lamper op på hendes hus som led i en åbning og forskønnelse af passagen mellem de to adresser.

Næste dag kunne Tove Drikkjær så læse i Fyens Stiftstidende, at Kurt Enevold Nielsen har fået kommunens tilladelse til at overdække den nuværende passage mellem sine to bygninger mod at gøre passagen mellem sit og naboens hus mere åben, synlig og belyst.

https://www.fyens.dk/nordfyn/Shoppe-oplevelse-Ny-Form-udvider-i-Bogense/artikel/3219435

Det er da min grund, han vil anlægge passagen på, tænkte Tove Drikkjær, hvorefter hun satte sig og skrev en mail til Nordfyns Kommune.

Grundene, det hele handler om, er ejet af Nordfyns Kommune, men udlejet til henholdsvis Tove Drikkjær og Kurt Enevold Nielsen.

- Jeg fik af den tidligere lejer at vide, at grunden følger min bygning, og det betyder i mit hoved, at hele indkørslen ind til Ny Form er min grund, siger Tove Drikkjær.

- Jeg ved ikke, om jeg har noget imod den nye passage, men jeg synes, det er underligt, hvis han (Kurt Nielsen) kan få lov at lave den på min grund. Jeg føler mig trådt på, siger Tove Drikkjær.

Kommunen ikke i tvivl

Men der er ikke tale om, at Kurt Nielsen har fået lov til at bruge Tove Drikkjærs grund, forsikrer teknisk direktør i Nordfyns Kommune Henrik Boesen, der synes, det er en god idé, at Kurt Nielsen selv har taget kontakt med naboen, før kommunen sender noget ud.

- Men når der ligger et projekt, vil vi sende det i høring, selv om det egentlig ikke er nødvendigt, siger Henrik Boesen.

Han understreger i øvrigt, at når sagen om de to passager mellem den gamle og den nye havn overhovedet har været til politisk behandling, skyldes det, at Ny Form-direktøren har søgt om - og fået - dispensation til at lukke en passage. Hvis det bare handlede om at åbne en ny passage, er dispensation fra lokalplanen ikke nødvendig.

- Han (Kurt Nielsen, red.) anlægger passagen på sit eget areal, det er der ikke tvivl om, når man ser lejekontrakten. Tove Drikkjær har et areal uden om sine bygninger, en vedligeholdelsesbræmme, forklarer Henrik Boesen, og henviser til et kort i lejekontrakten, som Fyens Stiftstidende også har set. På kortet er der indtegnet et areal, der løber langs med de to bygninger, 9 B og 9 A, der ligger forskudt for hinanden.

- Men på den tegning mangler der 185 kvadratmeter i forhold til det, jeg betaler leje for, konstaterer Tove Drikkjær, da hun også har fået den tilsendt fra kommunen.

Ny Form-nabo: Hov, det er da min grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce