Nu kan børnene også spille volleyball på Nordfyn

Lige nu er Veflingehallen tom, men fra næste uge er det her, der - som det eneste sted på Nordfyn - kan spilles volleyball specielt tilpasset børn. Privatfoto

Nu kan børnene også spille volleyball på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veflinge Volley tilbyder volley-ball, der er tilpasset børn fra 7 til 12 år

Veflinge: Som den første klub på Nordfyn tilbyder Veflinge Volley nu kidsvolley til børn i alderen 7-12 år.

I forvejen kan voksne spille volleyball flere steder i kommunen, men selvom kidsvolley efterhånden har 12 år på bagen, så er det altså først nu, at den nordfynske ungdom får glæde af det populære spil.

Kidsvolley er en nemmere udgave af volleyball - tilpasset børn. De særlige volley-slag er forsimplet, reglerne er meget få og lette, og så foregår det på en badmintonbane med tre-fire spillere på holdet. Dog med et højere net. Spillet er inddelt i forskellige "levels".

Tilbud fra forbund

Ideen med at spille kidsvolley i Veflinge begyndte egentlig med et tilbud fra Dansk Volleyball Forbund om at få nogle udendørsbaner sat op ved skolerne i Veflinge og Morud.

Eftersom klubbens træner, Jury Jørgensen, også er aktiv i skolebestyrelsen, var der ikke langt fra ide til handling.

- Det ene tog det andet - og pludselig havde vi besluttet, at vi ville oprette kidsvolley-træning, fortæller René Bjørn Buchhave, der er formand for VGIF Badminton/Volleyball, som klubben officielt hedder.

Der tilbydes i forvejen motions-volleyball samt badminton for både børn og voksne på flere niveauer.

Gratis prøvetræning

Der spilles kidsvolley i 130 klubber med i alt 2700 medlemmer ud over Danmark - men også på rigtig mange skoler har man taget spillet til sig.

På Fyn er der 15 klubber, og Fyns Volleyball Kreds arrangerer 10 stævner om året, hvor der hver gang deltager omkring 50 spillere.

- Alle børn i aldersgruppen er velkomne til at komme forbi til prøvetræning et par gange, inden de beslutter sig for, om kidsvolley er noget for dem.

- Og det er altså ikke bare vores lokale, der må være med - vi håber at se rigtig mange børn fra hele området, siger René Bjørn Buchhave, der sammen med Jury Jørgensen selv vil være instruktør på holdet.

Man kan læse mere og tilmelde sig på klubbens hjemmeside www.vgif.dk.

Den nye aktivitet i foreningen betyder iøvrigt, at badmintontræning for børn flyttes til onsdag aften for at give plads til kidsvolley.

Nu kan børnene også spille volleyball på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce