Nostalgisk trip: Agnethe Bjørn tilbage i Café 44

Kom med på et nostalgisk trip. Skuespiller Agnethe Bjørn inviterer på en tur ned ad mindernes boulevard, når hun tre gange i juli er tilbage på scenen i Café 4. Foto: Betty Rasmussen

Nostalgisk trip: Agnethe Bjørn tilbage i Café 44

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Agnethe Bjørn startede traditionen med Bogense Sommercabaret i 1992. i begyndelsen af juli er hun tilbage i byen med en erindringscabaret, der ser tilbage på barndommen og på de 10 kabareten i Bogense.

Bogense: Der bliver mulighed for et nostalgisk gensyn for mange nordfynboer, når skuespiller og tidligere teaterleder Agnethe Bjørn fra 6.-8. juli vender tilbage til Café 44 i Bogense med det, hun kalder en erindringscabaret med titlen "Det står skrevet i Den Blå Bog".

Det var den nu 78-årige skuespiller, der tilbage i 1992 startede traditionen med en sommercabaret i Bogense, da hun på opfordring fra sin faste scenograf Frank Hammershøj tog til den nordfynske købstad, fordi hun manglede en scene til en kabaret.

Siden blev det til 10 sommerseancer i byen, oftest med et internationalt indhold og altid garneret af billeder, som Frank Hammershøj havde skabt på inspiration fra kabaretens tekster.

Den nye kabaret, der er skræddersyet til Bogense, byder på en første akt, hvor skuespilleren løfter tæppet for, hvor hun kommer fra, og hvad hun er rundet af: En barndom og opvækst i Auning på Djursland, hvor det i jantelovens skygge ikke var velset at sige, at hun ville være skuespiller. Så i stedet tog hun en omvej via en uddannelse som pianist og organist og litteraturstudie på Aarhus Universitet.

Kabaretens anden akt byder på bidder fra de 10 sommercabareter i Bogense, ligesom der også bliver mulighed for at se eller gense mange af de billeder, som Frank Hammershøj malede til forestillingerne.

Med sig til Café 44 har Agnethe Bjørn sin faste pianist Lisbeth Sylvest.

"Det står skrevet i Den Blå Bog" opføres fredag den 6. og lørdag den 7. juli klokken 19.30 og søndag den 8. juli klokken 16.

Nostalgisk trip: Agnethe Bjørn tilbage i Café 44

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce