Nordfynsspillene vil tiltrække familier med opsætningen af "Shrek". Formand håber på ny rekord.

Otterup: I 2001 ramte selskabet Dreamworks plet med deres animationsfilm "Shrek", som verden over er elsket af både store og små for sin godmodige trold af samme navn og en række andre sjove figurer. Den succes håber Nordfynsspillene at lægge sig i slipstrømmen af, når de den 3. juli næste år har premiere. Musicalen har nemlig gået sin sejrsgang andre steder.

Vi rammer forhåbentlig et bredere segment, og jeg har da allerede væddet en øl med en af vores hovedrolleindehavere om, at vi kommer over 4500 gæster. Jeg håber da, at jeg vinder den øl.

Max Hansen, formand, Nordfynsspillene.

- Det er en sød historie med flere lag. Der er noget helt basalt eventyr for børn, hvor nogen skal reddes af en helt, og hvor det hele ender lykkeligt, og så er der en masse humor og kulturelle referencer, som børnene nok ikke fanger, men som de voksne kan grine af. Og så er der masser af god musik i, afslører formand for Nordfynsspillene Max Hansen.

I forhold til "Evita" bliver det en stor udfordring at få lavet gode kostumer, fordi der indgår både trolde, æsler og drager i opsætningen.

- Allerede under "Evita" var vi i gang med at tegne og lave ideer. Vi skruer en tand op for kostumerne i forhold til i år, og vi kommer også til at bruge kulisserne meget mere aktivt. Det bliver en stor opgave, men vores scenograf er i fuld gang, siger han.

God for familier

Skansespillet i Hals har sat "Shrek" op denne sommer, og det har været en stor succes for dem, fortæller Max Hansen, som forventer, at "Shrek" vil tiltrække en masse mennesker, som ikke plejer at se musicals.

- "Shrek" ligger lige til højrebenet, når man har børn. Den er meget familievenlig. Hvis man normalt er til "Evita", "Les Misérables" og lignende, vil man måske synes, at det er noget pjat, men det er så vores opgave at fortælle dem, at det faktisk er en rigtig god historie med god musik. Vi rammer forhåbentlig et bredere segment, og jeg har da allerede væddet en øl med en af vores hovedrolleindehavere om, at vi kommer over 4500 gæster. Jeg håber da, at jeg vinder den øl, siger Max Hansen.

Billetterne til "Shrek" er allerede sat til salg, og køber man inden 1. august, kan man få billetten til halv pris.

- Det er fair nok med en markant rabat, fordi vi så får pengene at arbejde med allerede nu, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Stor succes: Nordfynsspillene krydser magisk grænse

Stor succes: Nordfynsspillene krydser magisk grænse