Nordfynsspillenes Ungdomsteater kom godt fra start, da de gav forpremiere på sørøvermusicalen Bloody Mary foran skolelever fra Otterup Realskole.

Otterup: Elever fra Otterup Realskole var torsdag inviteret til forpremiere på musicalen Bloody Mary, som opføres af Nordfynsspillenes Ungdomsteater på Geværfabrikken.

Og skal man bedømme stykket ud fra publikums ansigtsudtryk, så bliver det en ny succes for Nordfynsspillene. Børnene på tilskuerpladserne virkede nemlig mere end optagede af de unge skuespillere, som da også gør det både godt og dramatisk på scenen, hvor dramaet om sørøveren Bloody Mary udspiller sig.

Der er officiel premiere fredag aften klokken 19, mens der spilles igen både lørdag, søndag samt tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge.

Billetter kan købes på www.nordfynsspillene.dk.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.