Nordfynske skolebørn: Ædru Allan Olsen taler ud

Skuespiller Allan Olsen fortæller om sit mangeårige alkoholmisbrug, når han runder fire nordfynske skoler i den kommende uge. Arkivfoto.

Nordfynske skolebørn: Ædru Allan Olsen taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespiller Allan Olsen runder i den kommende uge fire nordfynske skoler og fortæller eleverne om at være tørlagt alkoholiker.

Nordfyn: Den tørlagte skuespiller Allan Olsen fortæller om sit mangeårige alkoholmisbrug over for en stribe 13-18 årige nordfynske unge. Det gør han på tre nordfynske folkeskoler, onsdag 10. januar. Den 18. januar lægger skuespilleren så vejen forbi eleverne på Søndersø Produktionsskole for at sætte ord på promiller, misbrug og konsekvenser.

Det er Lions Søndersø, som står bag 7.-9 klassernes møder med Allan Olsen. Først på Havrehedskolen, så på Særslev Skole og endelig for 7.-10. klasserne på Søndersøskolen.

Allan Olsen har været ædru alkoholiker siden 1993. Han fortæller i dag åbent, gribende og levende om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker. Allan Olsen taler om liv og livskvalitet, om at sætte sig nye mål, og hvad der gør hverdagen så fantastisk som ædru.

For Lions i Søndersø er målet, at unge bliver motiverede til at sige nej tak til misbrug. Det er især det årlige salg af tulipaner, hvor der i fjor blev solgt over 500 buketter, der giver det økonomiske grundlag for at kunne hyre Allan Olsen.

Allan Olsen, skuespiller
Allan Olsen, skuespiller

40 julepakker til familier

Men "løverne" hjælper også værdigt trængende op til jul. Før jul blev der således uddelt 40 julepakker i samarbejde med Lions Bogense og Bogense Rotary Klub. I samarbejde med Familiehuset i Nordfyns Kommune og SuperBrugsen i Søndersø, som pakkede julepakkerne, lå der også et gavekort på 200 kroner til køb af legetøj.

- Der blev i alt uddelt 40 julepakker. Og det var tydeligt, at familierne var meget taknemmelige og glade over julehjælpen, påpeger præsident for Lions i Søndersø, Mogens Andreasen.

Han understreger, at samarbejdet mellem de tre humanitære klubber på Nordfyn og Familiehuset var ren win-win./EXP

Nordfynske skolebørn: Ædru Allan Olsen taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce