Nordfynske etaper mangler løbere

Lars Bom er med i "Danmark Løber".

Nordfynske etaper mangler løbere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun syv løbere har tilmeldt sig de tre nordfynske etaper i Danmark Løber den 14. juni

NORDFYN: Den løbende indsamling for Dansk Røde Kors, etapeløbet "Danmark Løber," er indtil videre tyndt besat på Fyn og Nordfyn.

Lige nu er der tilmeldt knap 800 løbere landet over. Men kun i alt syv løbere satser indtil videre på de tre etaper, der bringer løberne hen over den nordfynske slette, lørdag den 14. juni.

Tre er tilmeldt på den 18 kilometer lange distance fra Vissenbjerg til Søndersø. To har valgt at satse på de 16 kilometer mellem Søndersø og Otterup, mens to indtil videre prøver kræfter med de 24 kilometer mellem Otterup og Bogense.

Nordfynske rødder

- Jeg ved ikke, hvorfor fynboerne ikke vil løbe, men jeg håber da, at der kommer flere tilmeldinger i løbet af den kommende tid. Desværre ligger Bogense Løbet samme dag, siger Anna Karin Jørgensen, Søndersø.

Den 32-årige tidligere triatlet med nordfynske rødder står bag Xterra Denmark Århus og arrangerede i fjor et lignende etapeløb i Viborg og omegn.

Nu er hun arrangør af "Danmark Løber" fra basen i Søndersø. Løbet får blandt andet deltagelse af skuespiller Lars Bom, den tidligere verdensmester i badminton Poul Erik Høyer og eventyreren Bettina Aller.

- Vi løber også selv

Etapeløbet når rundt til 114 danske byer og omfatter næsten 1500 kilometer på vejene fra starten i Viborg på lørdag den 31. maj, hvor en Viborg-løber åbner med dagens fem etaper på i alt 87 kilometer.

Prisen for at deltage er 250 kroner. De omfatter et gavekort til træningssko på 250 kroner og en løbe-T-shirt plus forplejning undervejs. Og alle etaper gennemføres uanset antallet af deltagere.

- Så løber vi bare selv, bemærker Anna Karin Jørgensen, der er med gennem hele etapeløbet.

Også på Nordfyn.

Nordfynske etaper mangler løbere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce