Nordfynsk racerkører rykker ind i fars autoværksted

Racerkøreren Nicolaj Møller Madsen holdt fredag reception i sit nye kontor, som også indeholder mødelokale til sponsorer og træningsrum med en simulator. Foto: Amalie Klitgaard

Nordfynsk racerkører rykker ind i fars autoværksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I fredags indviede Nicolaj Møller Madsen et kontor hos Særslev Autoværksted i Søndersø, og tog dermed et stort skridt mod at bruge mere tid på racerkørsel.

Søndersø: Imellem biler hejst op under i autolift, en stor forsamling af mennesker, en pølsevogn og selvfølgelig en Audi, står den nordfynske racerkører Nicolaj Møller Madsen, som kommer fra Søndersø. Han er lige kommet hjem i morges fra Spanien, hvor han testkørte en Audi R8 GT3 for sit tyske hold Phoenix Racing.

Nu er det fredag eftermiddag - og tid til, at hans nye kontor skal indvies. Det ligger i hans fars autoværksted i Søndersø, Særslev Autoværksted:

- Det er et familieprojekt, så det giver god mening. Det hele startede med, at jeg fandt min søsters gokart på loftet af Særslev Autoværksted, da det lå i Særslev, og min farfar havde det. Siden har familien støttet mig meget, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

I kontoret kommer han selv, en racersimulator med 24-timers løbet Nürburgring og en fuldtidsansat - Mikkel Vestergaard, til at sidde. Idéen er, at Nikolaj Møller Madsen skal få mere tid og flere penge til at køre ræs.

- Det skaber forhåbentligt noget struktur med faste åbningstimer og et kontor, og så kan vi gøre mere for at finde nye sponsorer og pleje dem, vi har. Det styrker også samarbejdet mellem Mikkel og jeg, at vi sidder sammen. Han bliver kontaktperson for vores sponsorer, og jeg skal finde nye, holde events og køre ræs.

Sponsorerne har stor betydning. For sporten er ikke ligefrem billig - det koster omkring to millioner årligt for Nicolaj Møller Madsen. Det er også grunden til, at de takkede ja til en gratis husleje hos Særslev Autoværksted, fortæller Mikkel Vestergaard:

- Det er jo en forretning. Så da vi sagde selvfølgelig ja tak til at være her.

I det kommende år forventer de at holde to storskærmsvisninger af Nicolaj Møller Madsens racerkørsel. Arrangementerne bliver åbent for alle.

Det skaber forhåbentligt noget stuktur med faste åbningstider og et kontor, og så kan vi gøre mere for at finde nye sponsorer og pleje dem, vi har.
Nicolaj Møller Madsen, professionel racerkører

Nordfynsk racerkører rykker ind i fars autoværksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce