Nordfyn: Voldsom indbrudsbølge ramte i weekenden

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Nordfyn: Voldsom indbrudsbølge ramte i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er bl.a stjålet smykker, elværktøj, haveredskaber, en trailer og en motorcykel.

Nordfyn: En indbrudsbølge ramte Nordfyn i weekenden. I Otterup var der indbrud i en virksomhed på Hjorslevvej. Det skete i tidsrummet mellem kl. 17 torsdag og kl. 7 fredag. Man har skaffet sig adgang via port, hvor lås var skåret over med ukendt genstand. Der er stjålet en trailer reg. nr. HF6192, Bosch hammer, Makita sav, DeWalt bordsav, hækkeklipper, buskrydder, diverse haveredskaber, fire termokander, musikanlæg, og flere røde plastkasser.

Lørdag i tidsrummet mellem kl. 10.30 og 13 var der indbrud i et privat hjem på Strandvejen i Otterup. En rude ind til et værelse er knust med en sten. Skuffer og skabe er åbnet, og der er stjålet smykker, kontanter og spiritusflasker. I Morud - på Udsigten - var der indbrud i en villa i tidsrummet mellem kl. 17 torsdag og kl. 11.30 fredag. Der er ingen tydelige opbrudsmærker udefra, men terrassedør opbrudt indefra. Muligvis indgang via elektrisk garageport. Smykker er stjålet, der er ikke fuldt overblik over stjålne genstande.

Ligeledes i Morud på Smørvråvej var der i nogenlunde samme tidspunkt indbrud i en villa. Her er der brudt ind via badeværelsesvindue. Skuffer og skabe åbnet og gennemrodet, og der er stjålet sølvtøj og smykker, herunder et sæt guldmanchetter med "OS" indgraveret.

Der har også været indbrud i garage/udhus i Frugthaven, Morud. En hængelås på dør til skur er klippet over. Der er stjålet en BMW motorcykel med reg.nr. BB18749, sølvgrå, mountainbike mrk. Scott Scale, grøn/sort og Klippo hækkeklipper, desuden fire Audi 18" original dæk/fælge, og fire Mini Cooper 17" original dæk/fælge.

Søndag ved middagstid har der været indbrud i en villa på Bogensevej i Hårslev. Vinduerne til højre for hoveddøren var taget ud og stjålet. Ydermere var en hængelås brudt op til skuret og herfra var der stjålet et vindue mere. Huset var under renovering. Vinduerne var røde.

Der var natten til søndag indbrud i garage/udhus i Flytterupgyden i Hindevad. En uaflåst port var skubbet op, ind til lade og fyrrum. Der er stjålet Esap svejseapparat, Beta værktøjsbord, Bosch vinkelsliber og boremaskiner.

Ligeledes i Flytterupgyden var der indbrud natten til søndag. man har skaffet sig adgang via dør ind til stald, som var skubbet/sparket ind. Der er stjålet en blå ATV mrk. Gas Gas, gul Stiga havetraktor, el-løbehjul, et TIG svejseværk, batterier til boremaskiner, rød benzingenerator mm.

Nordfyn: Voldsom indbrudsbølge ramte i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce