Nordfyn: Skoleleder og afdelingsleder siger op

Wilhelm Hallum glæder sig over, at han kan aflevere en skole med en solid økonomi og et personale, der brænder for kerneopgaven: at gøre det bedst mulige for børnene. Selv vil han nu prioritere at have mere tid sammen med sin familie. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Nordfyn: Skoleleder og afdelingsleder siger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wilhelm Hallum siger farvel efter mindre end tre år for at få mere tid til sin familie. Også afdelingsleder Kåre Mortensen har fået nyt job.

Særslev/Hårslev: Særslev-Hårslev-Skolen skal have ny ledelse i starten af det nye år.

Skoleleder Wilhelm Hallum siger farvel, når elever og lærere går på vinterferie i uge 7, og før den tid har viceskoleleder Kåre Mortensen også haft sin sidste arbejdsdag.

Wilhelm Hallum, der kun har været på den nordfynske skole siden sommeren 2015 år, skal i stedet være leder på Kongsbjergskolen i Lunderskov vest for Kolding, hvor han i øvrigt selv har gået i skole og havde sit sidste job som lærer, før han blev leder.

Han understreger, at han ikke søger væk fra Særslev-Hårslev-Skolen, hvor han er og hele tiden har været glad for jobbet og havde regnet med at blive i hvert fald et år længere - han tror ikke på at være samme sted som leder i mange år, men at det rigtige job dukkede op på det forkerte tidspunkt.

Med bopæl i det sydlige Kolding kan han nogle dage bruge 45-50 minutter i bilen, før han overhovedet er ude af byen, og så venter den vestfynske motorvej også, før han når frem til sin arbejdsplads.

- Mine piger (der går i 1., 6. og 8. klasse, red.) har da bemærket, at i den tid, jeg har været herovre, har de ikke set mig. Nu skal jeg være en større del af mine børns opvækst, end jeg er lige nu. Næste gang jeg skal ud at realisere mig selv og rejse langt efter et job, er det efter, de er færdig med at gå i skole, siger Wilhelm Hallum, der som 41-årig allerede kan se tilbage på 10 år som leder.

Han glæder sig over, at han afleverer en velkonsolideret skole og et personale, der hele tiden har fokus på, hvordan de gør det bedst mulige for børnene.

Det samme gør skole- og dagtilbudschef i Nordfyns Kommune Gitte Høj Nielsen, der på én gang ærgrer sig over at skulle sige farvel til Wilhelm Hallum, som hun kalder en virkelig dygtig leder, og samtidig forstår hans beslutning om at prioritere at være mere sammen med familien.

Stillingen som ny skoleleder i Særslev og Hårslev bliver slået op hen over julen, og derefter bliver det op til den nye skoleleder at "sætte sit hold", herunder finde afløseren for afdelingsleder Kåre Mortensen, der forlader skolen til fordel for et job som souschef på en skole i Odense.

Nordfyn: Skoleleder og afdelingsleder siger op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce