Nordfyn: Frisørelev skal dyste om DM

Sara Møller Davidsen på skolen, men snart venter DM i skills. Pr-foto

Nordfyn: Frisørelev skal dyste om DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ambitioner og fremtidsdrømme hos ungt konkurrencemenneske.

Bogense: Den 20-årige frisørelev Sara Møller Davidsen fra Salon de Luxe i Bogense vil være Danmarks bedste, og lige nu forbereder hun sig til det årlige DM i skills, der finder sted 18.-20. januar. Sara Møller Davidsen har store ambitioner og fremtidsdrømme inden for frisørfaget. Det er derfor klart, at hun skulle deltage i finalen til DM i Skills i Herning. En oplevelse som hun glæder sig til at være en del af, for hun er vild med at konkurrere.

- Jeg deltager allerede i konkurrencer og elsker det. Det presser mig til at blive dygtigere på tid, og det er fedt at prøve sig selv af, siger Sara Møller Davidsen og fortsætter.

- Salonen er mit andet hjem, fortæller Sara Møller Davidsen, som flyttede fra sin hjemby Odense til Bogense for at være tæt på salonen.

Efter en uges brobygning, hvor hun fik lov til at lave opsætninger og vaske hår, begyndte interessen, og hun vidste, at hun skulle være frisør. Det var især det individuelle udtryk og de uendelige mange muligheder med klip, farve og styling, som åbnede hendes øjne for frisørfaget.

Om sin fremtid er hun lidt usikker på, hvad hun præcist vil, selv om hun har mange drømme, men et er stensikkert:

- Jeg vil rejse og udforske frisørverden fra andre kulturer, udvide min horisont og mine evner, fortæller Sara Møller Davidsen, men der er også mange andre drømme, som trækker:

- Tanken om at være underviser for brands eller på frisørskolen kunne være spændende, lyder det fra hende. /EXP

Nordfyn: Frisørelev skal dyste om DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce