Nordfynsk par blev medlem nummer 4000 og 4001 i Ældre Sagen.

Skovsgårde: Ældre Sagen Nordfyn har en stor og trofast skare af medlemmer, og her i december passerede foreningen så den magiske grænse på 4000 medlemmer, da Marianne og Henning Pedersen fra Skovsgårde meldte sig ind.

I den anledning troppede formand for Ældre Sagen Nordfyn Kaj Andersen op på de nye medlemmers adresse for at overrække en buket blomster. Hvem af de to som egentlig var medlem nummer 4000, var der lidt tvivl om.

- Men vi blev enige om, at det nok var Marianne, der først passerede denne milepæl, fortæller formand Kaj Andersen.

Med over 4000 medlemmer i ryggen står Ældre Sagen altså særdeles godt på Nordfyn.

- Så det vil da være en udfordring, hvis alle medlemmer møder op til det samme arrangement, lyder det muntert fra Kaj Andersen.

Ældre Sagen Nordfyn er den største forening i Nordfyns Kommune. Foreningens vigtigste mål er, at alle voksne, uanset alder, skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og deltage aktivt i samfundet.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.