Ældre fritidsfisker ved Hasmark Strand kom ud af kurs. Han blev fundet ved Kerteminde efter eftersøgning fra helikopter og redningsbåde.

Hasmark: En ældre fritidsfisker blev sidst på formiddagen, tirsdag, fundet i god behold, omend noget forvirret, da han gik i land ved Dalbybugten i Kerteminde. Inden da havde redningsbåde og en helikopter ledt efter ham i en times tid.

Han var taget ud for at røgte garn ved Hasmark Strand, et abejde han normalt bruger tre kvarter på. Da han efter yderligere to timer ikke var kommet i land igen, blev der slået alarm.

- Der har været meget stærk tåge, så vi satte øjeblikkeligt en helikopter i luften samtidig med at en redningsbåd fra Otterup blev sat ind, fortæller indsatsleder fra Beredskab Fyn, Mads Buse.

Ydermere blev der rekvireret redningsbåde fra Bogense og Bregnøre.

- De to sidste var lige blevet sat i vandet, da vi fik meldingen om, at han var kommet i land. Det var svært at se noget som helst i den kraftige tåge, så det er formentlig derfor, manden har mistet orienteringen. Han er jo landet et godt stykke hjemmefra, siger Mads Buse.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.

Mere om emnet

Se alle
Forsvundet ved Hasmark: Helikopter leder efter savnet 72-årig mand

Forsvundet ved Hasmark: Helikopter leder efter savnet 72-årig mand