Nedgang i indtjeningen


Nedgang i indtjeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JK Byg & Montage, Bogense ApS, der i seneste regnskabsår i gennemsnit har haft 32 fuldtidsansatte, fik et lidt mindre overskud end året før.

Bogense: Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Bogense, hvor virksomheden JK Byg & Montage, Bogense ApS har adresse. Det fremgår af den friske årsrapport for 2017/18, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 3,3 millioner til 2,9 millioner kroner før skat.

Forrige år var i gennemsnit 31 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 32 ansatte i seneste regnskabsår.

Selskabets bruttofortjeneste er gået fra 15,1 millioner til 15,9 millioner kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller noget om, hvor stor aktivitet der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg formuen i Bogense-selskabet fra 3,8 millioner til 4,5 millioner kroner.

Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen.

Fakta
JK Byg & Montage, Bogense ApSRegnskabstal for 2017/18 (Tal for forrige regnskabsår i parentes):Brutto-fortjeneste/-tab: 15,9 millioner kr. (15,1 millioner kr.) Resultat før skat: 2,9 millioner kr. (3,3 millioner kr.)Resultat efter skat: 2,2 millioner kr. (2,5 millioner kr.)Egenkapital: 4,5 millioner kr. (3,8 millioner kr.)Antal ansatte: 32 (31)

I ledelsesberetningen får regnskabet denne kommentar: "Årsrapporten for 2017/18 er afsluttet med et overskud på 2.214 t.kr., hvilket selskabets ledelse finder tilfredsstillende."

Nedgang i indtjeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce