Nederlag: Otterup ude af pokalen

Otterup-træner Chris Margaard er klar på, at der skal arbejdes hårdere i Danmarksserien end i Fynsserien. Det fik Otterup en lærestreg om i pokalkampen mod et andet DS-hold, Hedensted, som vandt 3-1. Foto: Arne Rasmussen

Nederlag: Otterup ude af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup tabte til Hedensted i pokalturneringen.

Fodbold, Herrer DBU Pokalen, Otterup B&IK (DS)-Hedensted IF (DS) 1-3(0-1):

Der var ingen dårlige undskyldninger fra Otterup-træner Chris Margaard efter 3-1 nederlaget i pokalturneringen til Hedensted, som i lighed med Otterup ligger i Danmarksseriens pulje 3. Dermed er der ingen nordfynske hold tilbage i landspokalturneringen.

- Vi tabte fortjent. Kampen levede da i peroder, men de var i bedre form end os, erkendte Margaard, som var imponeret af Hedensteds første målscorer efter et kvarter, lynhurtige Sebastian Bruhn.

- Han gjorde ondt på os, lød det.

Uden Mark Tubæk, og fra omkring halvtid også uden en skadet Jonas Villemoes, var det småt med snapsene fra Otterups offensiv. Alligevel lykkedes det Andreas Hansen at reducere til 1-3 på hundredekamps-jubilaren David Chilvers’s oplæg. Andreas Hansen kunne faktisk have skaffet 2-3 men helt retvisende endte det 1-3 til gæsterne, for hvem Jakob Malberg og Martin Hermann Damsbo efter pausen havde øget til 0-3.

- Vi må bare lære, at i DS er der farten til forskel. Men vi lærer af disse kampe, lød det trods alt fortrøstningsfuldt fra Chris Margaard, inden lørdagens DS-kamp hjemme mod Silkeborg KFUM, som i weekenden tabte 2-0 til netop Hedensted. Otterup åbnede som bekendt med en 2-0 sejr i B1913.

Nederlag: Otterup ude af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce