Næste weekend: Søndersøhallerne bliver fyldt til bristepunktet

Flere end 2500 gymnaster ser frem til at vise resultaterne af vinterens træning, når Søndersø Hallerne åbner dørene for et tætpakket opvisningsprogram i weekenden. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Næste weekend: Søndersøhallerne bliver fyldt til bristepunktet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere end 2500 gymnaster skal i aktion, når Søndersø Gymnastik Forening i weekenden afvikler den store forårsopvisning med først lokalopvisning og derefter 50 DGI-hold.

Søndersø: Pladsen både på gulvet og på tilskuerpladserne bliver udnyttet til sidste kvadratmeter, når fynske gymnaster på lørdag og søndag den 24. og 25. februar tager hul på foråret med den traditionsrige opvisningsweekend i Søndersøhallerne.

- Jeg forventer, at vi får 7000-8000 igennem hallerne i weekenden, siger formand for Søndersø Gymnastik Forening Jakob Hemmingsen. Heraf skal flere end 2500 gymnaster i aktion på gulvet.

- Hallerne er egentlig for små til så mange mennesker, men vi har ikke kunnet nå at bygge dem større, siger formanden, der forudser stor trængsel, når det med 250 færre medlemmer i foreningen sidste år allerede da kneb med at få plads til alle.

Sidste år var der 55 DGI-hold, der ønskede at være med, men så skulle vi have kørt på fra klokken 9 til 01 om søndagen.
Jakob Hemmingsen, formand for Søndersø Gymnastik Forening

50 DGI-hold

Opvisningen er i år udvidet i forhold til sidste år, så den lokale opvisning afvikles lørdag fra klokken 9.30 til 14.30, hvorefter programmet fortsætter frem til klokken 18 med den store, fynske DGI-opvisning, som Søndersø og Særslev Gymnastikforening sammen står for.

Søndag er der DGI-hold i aktion fra klokken 9-20, så ialt 50 DGI-hold, heraf også nogle efterskolehold, når at vise, hvad de har trænet i løbet af vinteren.

- Sidste år var der 55 DGI-hold, der ønskede at være med, men så skulle vi have kørt på fra klokken 9 til 01 om søndagen, fortæller Jakob Hemmingsen.

For at få det hele afviklet, så både gymnaster og tilskuere får en god oplevelse i Søndersøhallerne, vil 120 frivillige være i sving i løbet af weekenden. Blandt andet bliver det deres opgave at sørge for, at tilskuerpladserne bliver pakket så godt som muligt.

Opvisningsweekenden begynder med indmarch lørdag klokken 9.30 og slutter med faneudmarch søndag klokken 20.

Næste weekend: Søndersøhallerne bliver fyldt til bristepunktet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce