Naboer om byggeri: Vil smadre huspriser

Villaejerne på Rolighedsvej i Bogense,Bruno Rahbek, Svend Rasmussen og Per Eriksen, vurderer, at roen bliver forstyrret med byggeriet af 40 almene boliger i blokke. Det vil ødelægge privatliv, lys og atmosfære
Foto: Nils Svalebøg

Naboer om byggeri: Vil smadre huspriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Planerne om at opføre boliger på sygehusgrunden i Bogense møder modstand fra naboerne.

Beboere på Rolighedsvej vender ryggen til Bogense Boligselskabs planer om at opføre 36-40 boliger i tre plan på sygehusgrunden.

Byggeriet i blokke er ifølge naboerne en mindre katastrofe. Og blokkene i tre etager vil smadre den nuværende harmoniske helhed med huse omgivet af lys og luft.

- Hvem ønsker at bo overfor en boligblok, og hvem ønsker at bo i et hus uden privatliv, spørger beboer Per Eriksen i et høringssvar til Nordfyns Kommune.

Ifølge fem villaejere på Rolighedsvej er byggeriet et angreb på privatlivets fred. Det vil forringe både lys og atmosfære, og det vil gå dramatisk ud over huspriserne.

Naboer har klaget

Ifølge planlægger Jacob Rye, Nordfyns Kommune, var der mandag indløbet en enkelt klage efter otte ugers høringsfrist på ny lokalplan. Den kommer på vegne af naboer i de tidligere sygeplejeboliger på Rolighedsvej 9-15.

Indsigelser fra boligejere på Rolighedsvej stopper dog ikke her. Naboerne i de fem villaer på den anden side af plejecentret Søbo er på vej med en klage over forslag til lokalplan 2015-11.

Det er den plan, Kommunalbestyrelsen godkendte i november, og hvor høringsfristen reelt udløb i dag, tirsdag.

Naboer om byggeri: Vil smadre huspriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce