NEET: Nordfyn sælges på tre messer

Nordfyns Erhverv og Turisme vil i år være til stede på de tre feriemesser Reisen i Hamborg, Ferie for alle i Herning og Ferie-Fritid i Odense. Privatfoto.

NEET: Nordfyn sælges på tre messer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også i år slår Nordfyns Erhverv og Turisme via VisitNordfyn indtil flere slag for at promovere Nordfyn som feriedestination. Det sker blandt andet på feriemesser i ind- og udland.

Nordfyn: Nordfyns Erhverv og Turisme er også i år til stede på de tre feriemesser - "Reisen" i Hamborg, "Ferie for alle" i Herning og "Ferie-Fritid" i Odense. Ifølge bureauleder Rikke Lindhøj sættes der i år ekstra ind på Ferie-fritid-messen i Odense med henblik på at styrke endagsturismen på Nordfyn.

Deltagelse på messer i ind- og udland er et supplement til den markedsføring og omtale af Nordfyn, som skal trække turister til området. Ligesom de seneste to år står Nordfyns Erhverv og Turisme med sin egen stand på en endnu større Fyn-stand. Desuden er Nordfyn endnu stærkere repræsenteret end tidligere, da både Nordfyns Rosenfestival, Ditlevsdal Bisonfarm samt det gode træskib Castor vil være at finde på hver sin stand på den samlede Fyn-stand.

Folkene fra Castor har ikke tidligere deltaget på messen. Men en stor del af Castors gæster kommer allerede fra Fyn, og den korte afstand gør det oplagt at forsøge at tiltrække flere gæster herfra.

Appetit på Nordfyn

- Jo flere attraktive oplevelser, vi kan vise, jo større sandsynlighed er der for, at de får lyst til at tage en dagstur til Nordfyn. Det gør vi ikke bedre, end ved at seværdighederne selv er med, påpeger Rikke Lindhøj.

Hun understreger, at selvom rigtig meget i dag foregår digitalt, så har deltagelsen på messerne stadig mange styrker.

- Vi får en fantastisk mulighed for rent faktisk at møde vores måske fremtidige gæster. Det giver derudover en helt unik mulighed for at vide, hvad deres umiddelbare tanker er om Nordfyn, siger Rikke Lindhøj.

Ferie-fritid messen i Odense er i dagene 26.-28. januar, de øvrige to i februar. /EXP

NEET: Nordfyn sælges på tre messer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce