Musikskolen giver rabat til søskende

Nordfyns Musikskole vil gerne have endnu flere elever, men fra forældre med flere musikglade børn, hører skolen, at det er dyrt. Derfor indfører skolen efter sommerferien søskenderabat på 25 procent. Foto: Nordfyns Musikskole

Musikskolen giver rabat til søskende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter sommerferien genindfører Nordfyns Musikskole søskenderabat og giver desuden rabat til elever, der deltager i flere fag.

Nordfyn: Efter sommerferien bliver Nordfyns Musikskole en mindre post på budgettet for familier, der har flere børn med lyst til musik i fritiden.

Kommunalbestyrelsen har sagt god for, at musikskolen genindfører søskenderabat, sådan at der betales fuld pris for det første barn, mens søskende slipper 25 procent billigere.

Tilsvarende bliver der 25 procents rabat, hvis en elev deltager på flere fag, så der kun betales fuld pris for det dyreste fag.

Der er dog et lille "men" i politikernes ja til rabatterne, for de indtægter, musikskolen dermed kommer til at mangle, skal skolen dække inden for sit eget budget. I ansøgningen fra skolens bestyrelse er den manglende indtægt anslået til 37.620 kroner.

Det kommer dog ikke som den store overraskelse for musikskolen, at politikerne ikke står klar til at dække de manglende indtægter.

- Vi havde drøftet, at det kunne blive resultatet, men vi vil gerne kunne tilbyde vores medlemmer den service og forhåbentlig få flere elever, siger formand for musikskolens bestyrelse Anni Pilgaard Christiansen.

Søskenderabatten blev afskaffet for flere år siden, da musikskolen skulle spare, men nu er skolens økonomi så god, at der er rum til at give rabat igen og formentlig også til at endnu flere aktiviteter.

Musikskolen giver rabat til søskende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce